Säännöt ja käyttöehdot

Mikäli haluat toimitukseesi brodeerauksen / painatuksen niin haluamasi kuvan / logon voit lähettää sähköpostilla.

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

 

Mikäli tuotetta on varastossamme, on arvioitu toimitusaika 1-4 arkipäivää. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme siitä viipymättä ja myös jos toimitusaika on pidempi.

Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin yllä olevassa kohdassa.

Mikäli asiakas ostaa tuotteita, joille Oy Aura Gift Ltd on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivämäärään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä takuutodistuksena.

Toimitamme tuotteita vain Suomessa (erikseen sopimalla myös ulkomaille).

 

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Oy Aura Gift Ltd-verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse tilaus@auragift.fi tai puhelimitse +358(0)451234641 (ma-pe 8-16).

 

Oy Aura Gift Ltd  ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Oy Aura Gift Ltd vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Oy Aura Gift Ltd -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tilaustemme käsittelyaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Postitse toimitus kestää yleensä 1-2 arkipäivää siitä kun me olemme lähettäneet tuotteet. Emme vastaa siitä jos toimitus viivästyy tavarankuljettajan toimesta sen jälkeen kun me olemme toimittaneet lähetyksen tavarankuljettajalle.

2. Toimitustavat

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 5,95 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta, hinta 5,95 €

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

- Nouto Postista 5,95 €, seurantatunnuksen saat soittamalla asiakaspalveluumme +358(0)451234641 tai sähköpostitse tilaus@auragift.fi. Muista mainita tilausnumerosi sekä yhteystietosi!!!

3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.